China vreemdgaan jongen slaan
Gaat jouw vriend vreemd en weet je niet wat je moet doen? In China weten ze maar al te goed hoe je zo’n situatie moet aanpakken.

Toen de 20-jarige Cheng uit Hongkong haar vriend Chui aantrof in zijn huis met een ander meisje was ze woedend. Ze neemt daarom haar 23-jarige vriend mee de straat op en beveelt hem om op de grond te knielen. Hoewel Chui zegt dat hij helemaal niets heeft gedaan, begint zijn vriendin hem in zijn gezicht te slaan. Dit onder het oog van het meisje waarmee hij zou zijn vreemdgegaan.

Hoewel Chui tegen zijn vriendin schreeuwt, is hij te laf om op te staan en weg te lopen. Een voorbijganger belt dan ook de politie. Als zij arriveren wordt Cheng gearresteerd en Chui naar het ziekhuis gebracht. Ik vraag me af hoe de situatie was afgelopen als de rollen waren omgedraaid.