Glee aflevering afscheid Cory Monteith
Donderdag werd een speciale aflevering van Glee uitgezonden. Hierin nam Glee afscheid van de overleden acteur Cory Monteith.

Afgelopen juli overleed Cory Monteith aan een overdosis drugs in combinatie met alcohol. In de serie Glee speelde hij de rol van Finn Hudson. In de aflevering The Quarterback, die op 10 oktober werd uitgezonden, nam Glee op een emotionele manier afscheid van hem. Lea Michele, die Rachel Berry speelt en zowel in de serie als in het echte leven zijn vriendin was, zong het nummer Make you feel my love.

Lea Michele nog altijd kapot van overlijden Cory Monteith

Op dit moment kan de actrice het nog niet aan om de aflevering Van Glee terug te kijken. “Het is niet alleen televisie, het is haar leven en ze wil die wond niet steeds opensnijden. Ze is trots op de aflevering, maar haar hart is nog altijd gebroken,” laat een bron weten aan HollywoodLife.

Naast Lea Michele heeft ook de rest van de cast het erg moeilijk met het overlijden van Cory Monteith. De aflevering was dan ook heel emotioneel en zal bij veel kijkers voor de nodige tranen hebben gezorgd.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”45776″]

[jwplayer player=”1″ mediaid=”45778″]

[jwplayer player=”1″ mediaid=”45780″]

[jwplayer player=”1″ mediaid=”45782″]

[jwplayer player=”1″ mediaid=”45784″]

Foto via PRPhotos