Dood Cory Monteith Glee was ongeluk
Afgelopen zomer is Cory Monteith overleden. Nu is gebleken dat de dood van de Glee acteur een ongeluk was.

Cory Monteith werd op 13 juli dood aangetroffen in een hotelkamer in Vancouver. Uit het onderzoek van de lijkschouwer, dat gister is vrijgegeven, blijkt dat zijn dood inderdaad een ongeluk was. Cory overleed aan een combinatie van heroïne en alcohol. Zijn verdraagzaamheid hiervoor was lager dan normaal omdat hij sinds april niet meer gebruikte.

Op de hotelkamer van de Glee acteur werden drugsresten, een gebruikte naald en 2 flessen champagne aangetroffen. Op de bewakingsbeelden is te zien dat Cory Monteith om 02.16 uur alleen zijn kamer binnenging. Toen hij de volgende dag niet uitcheckte namen hotelmedewerkers een kijkje op zijn kamer en alarmeerden vervolgens de hulpdiensten.

Foto via PRPhotos