Miley Cyrus door jaren heen
Miley Cyrus staat de laatset tijd veel in de spotlights en dat is niet zo vreemd. Want Miley heeft door de jaren heen echt een transformatie doorgemaakt.

Miley Cyrus werd op 23 november 1992 in Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee geboren. Ze begon in 2003 met acteren toen ze een gastrol speelde in Doc, de serie van haar vader Billy Ray Cyrus. Maar haar echte doorbraak kwam toen ze de hoofdrol kreeg in de Disney serie Hannah Montana. Miley deed eigenlijk auditie voor de rol van Lilly, maar de makers vonden haar meer geschikt voor de hoofdrol. Toen ze hiervoor auditie deed werd ze eerst afgewezen omdat ze te jong was. Miley gaf echter niet op en kreeg uiteindelijk toch de rol. Door de serie werd ze niet alleen bekend als actrice, maar ook als zangers.

In 2011 viel het doek voor Hannah Montana en sindsdien doet Miley Cyrus er alles aan om van haar onschuldige Disney imago af te komen. Kleine meisjes worden immers groot en dat geldt zeker voor Miley. Ze was haar Hannah Montana rol dan ook zat en besloot haar lange lokken af te knippen en haar haren te blonderen. Daarnaast schafte Miley ook de nodige sexy outfits aan en begon ze de rebel uit te hangen.

Foto’s via PRPhoto’s