Professor filmt studentes zonder onderbroek
De politie in Amerikaanse staat Florida heeft een man opgepakt vanwege voyeurisme. De professor filmde, tijdens zijn colleges, de intieme delen van studentes die volgens hem geen onderbroek droegen.

Don A. Samuelson heeft tussen april en augustus zeker 3 studentes gefilmd met een verborgen camera, terwijl hij les gaf aan University of Florida. De 65-jarige professor in de dierengeneeskunde filmde met een camera pen de dijen en borsten van verschillende meisjes. De viezerik werd op 30 augustus betrapt toen hij bij een studente onder haar rokje filmde.

De professor is inmiddels gearresteerd en op borgtocht vrijgelaten, meldt de Huffington Post. De politie heeft zijn camera pen en een USB-stick met daarop diverse foto’s in beslag genomen. Don A. Samuelson heeft toegegeven dat de camera pen van hem is, maar zegt dat hij deze alleen gebruikte om bewijzen te verzamelen tegen studentes die geen onderbroek droegen.