Win LG Popo Pocket Photo Printer
LG heeft een nieuw pocket printer waarmee je foto’s gemaakt met je smartphone kunt printen. Deze LG Popo Pocket Photo Printer kun je bij ons winnen.

De pocket printer is niet veel groter dan de gemiddelde smartphone en je kunt het makkelijk meenemen. Omdat het werkt via een draadloze verbinding kun je eenvoudig foto’s printen met je smartphone. De printer gebruikt geen cartridges, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat de inkt lekt in je tas wanneer je het meeneemt.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”45124″]

Je kunt nu de LG Popo Pocket Photo Printer t.w.v. 149 euro winnen!

We kunnen twee deelnemers blij maken met een printer! Hoe kun je meedoen?

  • Like of deel deze post op Facebook. Ga naar deze link en druk op “Vind ik leuk” of “Delen”
  • Plaats een leuke reactie

Gebruik de bovenstaande opties om mee te doen. Gebruik ze allemaal om meer kans te maken.

Je kunt t/m 30 september meedoen aan deze winactie. Gebaseerd op de likes, shares en reacties zullen wij een winnaar selecteren door middel van een loting. De winnaar krijgt per e-mail of via Facebook een bericht van ons. Wij maken winnaars niet bekend op Meidenblog i.v.m. privacy.