Miley Cyrus huilt optreden
Het gaat niet zo goed met Miley Cyrus. De zangeres moest tijdens haar optreden op het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas huilen.

Miley Cyrus stond zaterdag vrolijk te zingen en te twerken op het podium. Maar toen zij met nummer Wrecking Ball inzette, sloeg haar stemming helemaal om. De zangers begon te huilen, terwijl ze de woorden “You’ll never wreck me” zong. Toen het liedje was afgelopen verliet Miley het podium en gaf ze haar moeder een knuffel, meldt Hollywood Life.

Het nummer Wrecking Ball zou gaan over haar ex-vriend Liam Hemsworth, met wie ze 4 jaar samen was. Onlangs werd bekend dat het stel hun verloving verbroken heeft. Toch leek Miley daar niet heel erg mee te zitten. Want de zangers zou alweer iets hebben met Mike Will Made It.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”45438″]