Diegem meisjes ontvoering
Met een levendige fantasie is op zich niet mis. Toch zijn 2 Belgische meisjes wel heel erg ver gegaan. Zij verzonnen dat ze ontvoerd waren.

De Belgische rechter heeft een meisje van 21 en 22 jaar oud veroordeeld tot een gevangenisstraf van een half jaar voor het uit hun duim zuigen van een ontvoering. Het tweetal werd op 18 augustus om 1 uur ‘s nachts in Diegem opgemerkt door patrouillerende agenten. Toen de agenten de meisjes vroegen wat ze daar zo laat deden, verzonnen ze dat ze het slachtoffer waren geworden van een ontvoering. 3 mannen zouden hen in het centrum van Brussel in een busje hebben gesleept. Eén van de slachtoffers wist zogenaamd een raampje van de auto te openen, waardoor ze konden ontsnappen.

De politie begon direct met een groot onderzoek, maar al snel bleek dat de meiden de ontvoering verzonnen hadden. Volgens de rechter heeft het tweetal het verhaal vermoedelijk verzonnen omdat ze op stap waren zonder toestemming van hun ouders en veel te lang wegbleven, meldt het Nieuwsblad.