Beyonce wordt door fan van podium afgetrokken
Tijdens een optreden kunnen soms vreemde dingen gebeuren. Zo werd Beyoncé tijdens een concert in Brazilië door een fan van het podium afgetrokken.

Afgelopen weekend gaf Beyoncé een concert in Sao Paulo in Brazilië en beleefde ze een angstig moment. Terwijl ze het nummer Irreplaceable zong, knielde ze bij het publiek. Een extreem enthousiaste shirtloze fan, die daar stond, greep zijn kans en trok haar van het podium af om haar te kunnen knuffelen.

Beyoncé werd meteen door haar bodyguards gered en zong door. Toch verbrak ze even later de show om de fan naar zijn naam te vragen en te zeggen dat ze van hem hield. Kortom, Beyoncé is een echte professional zelfs als ze voor hele hete vuren staat.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”45363″]

Foto via PRPhotos