Miley Cyrus naakt Wrecking Ball
Applaus voor Miley Cyrus! De zangeres heeft namelijk geschiedenis geschreven. Haar videoclip Wrecking Ball, waarin Miley Cyrus naakt te zien is, heeft het record van meest bekeken videoclip in één dag verbroken.

De nieuwe videoclip Wrecking Ball van Miley Cyrus is in 24 uur tijd maar liefst 12,3 miljoen keer bekenken. Volgens The Mirror verbreekt de zangers hiermee het record van meest bekeken videoclip in dag. In de clip slingert Miley naakt heen en weer op een stootkogel, terwijl ze zingt over haar voormalige geliefde.

Miley Cyrus stoot met dit record One Direction van de troon. Want hun nummer Best Song Ever was tot nu toe de best bekeken clip. Ik weet niet of het succes van de videolip van Miley te danken is aan de kwaliteit, de boze reacties die het losmaakte of omdat veel mensen haar naakt willen zien. Wat de reden ook mag zijn, Miley krijgt in ieder geval genoeg aandacht.