Miley Cyrus naakt
Miley Cyrus is weer uit de kleren gegaan. Ditmaal is ze naakt te zien in haar videoclip van het nummer Wrecking Ball.

Na haar optreden tijdens de MTV Video Music Awards 2013 vond Miley Cyrus het tijd worden voor iets nieuws. Blijkbaar vond ze dat ze nog steeds te weinig aandacht had gehad. De zangeres is helemaal naakt te zien in haar nieuwe videoclip Wrecking Bal. In de clip wordt de tekst van het nummer vrij letterlijk in beeld gebracht. Zo zien we Miley eerst in haar ondergoed en daarna naakt op een sloopkogel.

De tekst van Wrecking Ball verwijst waarschijnlijk naar de relatie van Miley Cyrus en haar verloofde Liam Hemsworth. Het gerucht gaat dat het stel niet meer gelukkig is. Liam zou niet blij zijn met de nieuwe look en gedrag van zijn vriendin. Hij zou zelfs op het punt staan om hun relatie te verbreken. Want wees eerlijk, de nieuwe ‘stoere’ Miley Cyrus lijkt een totaal ander persoon dan de lieve Miley van een tijd terug.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”45258″]