Sylvie van der Vaart vroeg Sabia Rafael versieren
Er lijkt geen dag voorbij te gaan waarop Sylvie van der Vaart en Sabia Engizek het nieuws niet halen. Ditmaal gaat het erom dat Sylvie aan Sabia vroeg om Rafael te versieren.

Sabia Engizek onthulde onlangs dat Sylvie van der Vaart tijdens haar huwelijk met Rafael regelmatig vreemdging. Vandaag doet ze daar echter nog een schepje bovenop door te zeggen dat Sylvie haar vroeg om haar man Rafael te versieren. Volgens Sabia was Sylvie na haar scheiding bang om haar imago te verliezen. “Ze wilde niet dat haar affaires aan het licht zouden komen en ze wilde niet degene zijn waardoor het huwelijk was stukgelopen. Ze zou ons laten fotograferen, zodat het er voor haar goed uitzag,” laat ze aan de Bild weten.

Veder deelt Sabia Engizek mee dat ze direct aangaf niet me te willen werken aan het plan, omdat ze het te ver vond gaan. Tot slot zegt ze ook dat haar vriendschap met Sylvie van der Vaart helemaal voorbij is.

Foto via PRPhotos