Summerlake 2013 winactie
Summerlake 2013 vindt plaats op 21 september en op Meidenblog kun je 5×2 kaarten winnen voor dit outdoor dance festival.

Summerlake is de perfecte afsluiting van het festivalseizoen. Het vindt plaats in de wijkpark Molenvliet in Woerden tussen 12:00 uur en 23:00 uur. De minimum leeftijd voor het Summerlake Outdoor Festival is 18 jaar. Kaarten kosten 30 euro exclusief fee en bij ons kun je twee kaartjes winnen!

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”45118″]

Hoe kun je kaarten winnen?

Gebruik de onderstaande opties om mee te doen. Gebruik ze allemaal om meer kans te maken.

  • Like ons op Facebook
  • Gebruik de buttons onderaan het artikel om dit artikel te delen

Je kunt t/m 9 september meedoen aan deze winactie. Gebaseerd op de likes, shares en reacties zullen wij een winnaar selecteren door middel van een loting. De winnaar krijgt per e-mail of via Facebook een bericht van ons. Wij maken winnaars niet bekend op Meidenblog i.v.m. privacy.