Sylvie van der Vaart ging jaren vreemd
De strijd tussen Sylvie van der Vaart en Sabia Engizek lijkt nog niet gestreden. Ditmaal onthult Sabia dat Sylvie al jaren vreemdging.

Volgens Sabia Engizek ging Sylvie toen zij nog getrouwd was met Rafael van der Vaart regelmatig vreemd. Volgens de nieuwe liefde van de voetballer heeft Sylvie sinds 2009 verschillende affaires gehad. Zo zou ze zijn vreemdgegaan met een danser uit de show Let’s Dance, een KLM piloot en een bodyguard.

Aan de Duitse Bild laat Sabia Engizek weten dat ze schriftelijk bewijs heeft van het vreemdgaan van Sylvie. Ze zegt ook dat ze haar voormalige vriendin te vaak heeft geholpen met een alibi. Daarnaast vindt ze het ook niet eerlijk dat zij wordt gezien als de reden voor de breuk tussen Sylvie en Rafael van der Vaart.

Foto via PRPhotos