Het Wilde Oosten
Hoewel Het Wilde Oosten nog niet is uitgezonden op tv heeft het al voor de nodige ophef gezorgd. Want in het programma zou te veel worden gedronken. Vanavond is de eerste aflevering van de realityserie te zien.

Het Wilde Oosten draait om 9 Achterhoekse jongeren, 5 meiden en 4 jongens, die op vakantie gaan. De groep gaat alleen niet naar Chersonissos, Lloret de Mar, Salou of een andere feestbestemming, maar naar de Achterhoek. Ze slapen bij een boer en kijken uit naar de Zwarte Cross, waaraan één van hen zelfs meedoet. Dit gaat natuurlijk gepaard met de nodige feestjes, veel alcohol en problemen.

Het Wilde Oosten is vanaf vanavond, donderdag 29 augustus, 8 weken lang om 21.30 uur te zien op RTL 5. Ik ben wel nieuwsgierig naar de plattelandsversie van Oh Oh Cherso. Toch heb ik het idee dat het niet zo’n groot succes gaat worden als Oh Oh Cherso.

Foto via RTL