Waar Rook Is  Zijn Britt Ymke
Vanaf vanavond is Waar Rook Is… Zijn Britt & Ymke op tv te zien. In het programma gaan de meiden op zoek naar de waarheid achter de roddels in showbizzland.

Waar Rook Is… Zijn Britt & Ymke speuren Britt Dekker en Ymke Wieringa naar roddels om vervolgens de waarheid achter de verhalen te onthullen. Hiervoor overvalt het duo bekende Nederlanders op straat. Verder zijn ze aanwezig op de rode loper en slaan ze geen feestje over.

Eerste aflevering Waar Rook Is… Zijn Britt & Ymke

In de eerste aflevering proberen de loslippige meiden Sterretje van zijn imago als feestbeest af te helpen. Dit willen ze doen door hem uit een vliegtuig te gooien. Daarnaast worden ook Chantal Janzen, Fajah Lourens, Quintis Ristie en Jort Kelder stevig aan de tand gevoeld.

Waar Rook Is… Zijn Britt & Ymke is vanaf vanavond, dinsdag 27 augustus, om 21.30 uur te zien op RTL 5. Ik ben in ieder geval benieuw wat voor idioten dingen de meiden nu weer gaan doen.

Foto via RTL