Chris Brown zegt concerten af wegens gezondheid
Chris Brown heeft de concerten die hij deze zomer zou geven in Canada afgezegd. De zanger deed dit vanwege gezondheidsproblemen.

De woordvoerder van Chris Brown heeft laten weten dat de R&B zanger zijn concerten in Toronto, Halifax, Winnipeg en Saint John in Canada schrapt in verband met zijn gezondheid. Hij zou kampen hevige vermoeidheid en emotionele stress. Ook zou Brown volgens Billboard deze maand een beroerte hebben gehad.

De gezondheid van Chris Brown zou niet de enige reden zijn voor het afzeggen van de concerten. Afgelopen vrijdag werd ook de proeftijd van de zanger ingetrokken vanwege een auto-ongeluk. Hij had eerder 1.000 takstraf gekregen voor verschillende incidenten, waaronder het mishandelen van Rihanna. Hierdoor is hij waarschijnlijk een half jaar bezig met straten schoonmaken en het verwijderen van graffiti.

Foto via PRPhotos