Naaktfotos studentes
Verschillende studentes uit België hebben een aanklacht ingediend tegen de website anonib.com. Op de site zijn namelijk naaktfoto’s van de studentes te zien.

De Antwerpse politie heeft een onderzoek ingesteld naar anonib.com. Op de site kunnen mensen anoniem foto’s en video’s plaatsen en anderen kunnen hierop reageren. Sommige mensen maken hier alleen misbruik van door pikante kiekjes en zelfs naaktfoto’s van meisjes en vrouwen online te zetten.

Naaktfoto’s online

Volgens de Gazet van Antwerpen hebben 2 21-jarige Belgische studentes inmiddels een aanklacht ingediend tegen de website. Eén van hen ontdekte toevallig dat er van haar een naaktfoto stond op de site. Daaronder stond een gewone foto van haar vriendin met de vraag of iemand pikantere beelden van haar had. Volgens de meiden zijn de foto’s geplaatst door een ex-vriendje.

De politie heeft laten weten dat er een verdachte is aangehouden. Daarnaast hebben nog 3 andere studentes een aanklacht ingediend tegen de website.