Robert Pattinson en Mischa Barton stel
Het begint erop te lijken dat Robert Pattinson echt over Kristen Stewart heen is. Het gerucht gaat dat de acteur een relatie heeft met Mischa Barton.

Volgens verschillende bronnen bloeit er iets moois op tussen Robert Pattinson en Mischa Barton. Toch laat een vriend van Robert weten dat het tweetal geen stel is, meldt HollywoodLife. “Rob wil het rustig aan doen en wil op dit moment niet meer dan vrienden zijn,” vertelt hij.

Toch zou het helemaal niet vreemd zijn als Robert Pattinson en Mischa Barton alsnog een stel blijken te zijn. Mischa en haar ex-vriend Sebastian Knapp verbroken ook onlangs hun relatie. Daarnaast heeft Robert zijn huis in Los Feliz in Los Angeles verlaten en ongeveer 15 kilometer verderop zijn intrek genomen in een nieuwe woning. Hierdoor hoopt hij Kristen Stewart niet meer tegen het lijf te lopen.

Foto via PRPhotos