Lowlands 2013 van start
Lowlands 2013 gaat bijna van start. Om 13.30 uur wordt de 21ste editie van het festival geopend door Tom Odell.

In Biddinghuizen maken op dit moment 55.000 zich op voor Lowlands 2013. De Britse zanger Tom Odell heeft de eer om het 3 dagen durende festival te openen. Verder staan ook de Jeugd van Tegenwoordig, Editors, The Opposites, Crystal Fighters, Major Lazer, Franz Ferdinand, Jake Bugg, The Knife en heel veel andere namen op 1 van de 11 podia. Daarnaast staan er ook nog schrijvers die hun werk voorlezen, comedy, films en dans op het programma.

Net als vorig jaar waren de kaarten voor Lowlands 2013 razendsnel uitverkocht. Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Dan kun je kijken naar Nederland 3. Op de zender kun je ’s avonds terecht voor een samenvatting van het festival.

Foto via Lowlands