Lady Gaga Naakt
Dat Lady Gaga niet bang is om iets vreemds te doen, weten we ondertussen wel. Ditmaal gaat Lady Gaga naakt voor het Marina Abramovic Institute.

Lady Gaga is geheel naakt te bewonderen in een video van het Marina Abramovic Institute. In het filmpje is te zien hoe de zangeres de Abramovic methode uitvoert. Zo zien we haar met een blinddoek om lopen door een weiland en ligt ze naakt op de grond terwijl ze een kristal omhelst.

Volgens kunstenares Marina Abramovic zijn dit oefeningen waarmee deelnemers hun bewustzijn van hun fysieke en mentale aanwezigheid in het heden vergroten. Toch zie ik voornamelijk een schreeuwend en naakt lopend persoon. Daarnaast zegt het instituut dat deze persoon Lady Gaga is. Ik herken haar alleen niet, maar dat zou wel komen omdat ze haar opvallende outfits heeft thuisgelaten.