Morgen is het weer tijd voor Dance Valley! Daarom vind je hieronder de laatste informatie over Dance Valley 2013.

Dance Valley wordt sinds 1995 georganiseerd in de openlucht van het recreatiegebied Spaarnwoude. Hoewel het festival vaak last heeft van slecht weer, zal het dit jaar mogelijk heerlijk weer worden. De verwachtingen zijn dat het morgen zonnig is met tempraturen tussen de 17 en 24 graden.

Nog niet uitverkocht

Dance Valley 2013 is nog niet uitverkocht. Je kunt nog steeds verschillende kaarten kopen. De reguliere kaarten kosten 60 euro. Of je kunt kiezen voor een plus ticket van 73 euro, waarbij je een reguliere kaart krijgt, plus 5 munten. Als je echt een bijzondere beleving wilt, kun je kiezen voor VIP kaarten. Met een VIP kaart kun je via een speciale VIP-ingang naar binnen, krijg je een Dance Valley T-shirt, 5 munten en toegang tot het VIP-deck. Kaarten kun je hier kopen.

Plattegrond en timetable

De plattegrond met timetable kun je hier downloaden.

Ervaring Dance Valley

Vorig jaar waren wij aanwezig bij Dance Valley 2012. Klik hier om de volledige review te lezen.