Hoewel de meeste meiden het verschrikkelijk vinden om in de buurt van hun vriend een windje te laten, loopt er op deze aardbol een jongen rond die dat juist heerlijk vindt. De 22-jarige Brad wordt namelijk opgewonden van poepjes.

Toen Brad uit Illinois in de Verenigde Staten 16 jaar was, ontdekte hij op school dat hij wel op een hele bijzondere manier opgewonden wordt. Het meisje dat hij leuk vond, had een poepje gelaten en hierdoor werd hij helemaal gek. “Ik wist dat meisjes ook scheten laten, maar toen ik hoorde dat het meisje waar ik verliefd op was ook zoiets in zich had, vond ik wel heel erg interessant,” laat hij aan de Telegraph weten.

Brad zegt dat het hem vooral gaat om de geur en het geluid. Volgens de arts die hem heeft onderzocht gaat het niet zo zeer om de scheet zelf, maar om wie het windje laat. Toen de jongen dan ook eenmaal doorhad dat hij gek was op poepjes verzon hij allemaal dingen. “Ik sloot weddenschappen af die ik dan expres verloor. De verliezer kreeg dan een week lang scheten in zijn gezicht,”vertelt Brad aan de krant.