Afgelopen weekend werd Cory Monteith dood gevonden. Uit een autopsie is gebleken dat de Glee acteur is overleden aan een overdosis.

De Canadese autoriteiten hebben bekend gemaakt dat Cory Monteith is overleden aan overdosis, die bestond uit heroïne gecombineerd met alcohol. Volgens de lijkschouwers is het onwaarschijnlijk dat de acteur met opzet een einde aan zijn leven heeft gemaakt. Het zou dan ook gaan om een tragisch ongeluk.

Cory Monteith was sinds zijn 13de verslaafd aan drugs en drank. Begin dit jaar werd hij opgenomen in een afkickkliniek. Zijn collega’s in Los Angeles dachten dat hij zijn verslaving inmiddels de baas was. Maar als Cory naar Vancouver ging, leed hij een dubbelleven en gebruikte hij veel drugs en alcohol.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”44468″]

Foto via PRPhotos