Isla Fisher, ofwel Isla lang Fisher, is een actrice uit Australië die je misschien wel kent van haar rollen in Scooby Doo, Confessions of a Shopaholic en The Great Gatsby. Als jij fan bent van mooie jurkjes raad ik je aan om even mee te kijken naar haar kledingstijl.

Hoewel ik eerlijk moet bekennen dat ik totaal niet bekend ben met de naam Isla Fisher, vind ik haar kledingstijl echt prachtig. Op de foto’s kun je duidelijk zien dat de actrice een echte fashionista is met een interessante smaak. Over het algemeen draagt zij namelijk korte jurkjes in verschillende kleuren die erg stijlvol zijn. Om haar looks compleet te maken kiest zij vaak voor bijpassende pumps.

Wat mij opvalt aan de kledingstijl van Isla Fisher zijn haar smaakvolle keuzes. Sommige outfits zijn nogal bloot, maar zijn absoluut niet ordinair te noemen. Ik vind vooral haar turquoise jurkje met de witte bovenkant erg leuk. Wat is jullie mening over de uitstraling van Isla Fisher?

Foto’s via PRPhotos