De eerste trailer van jOBS is online. jOBS is een film over het leven van Steve Jobs en het succes van Apple.

In deze film speelt Ashton Kutcher de hoofdrol. jOBS gaat over de oprichting van Apple, de vriendschap tussen Steve Jobs en zijn vennoot Steve Wozniak. Je ziet hoe Apple begon als een kleine onderneming vanuit de garage van de pleegouders van Steve Jobs. Hoe het bedrijf een grote succes werd, vervolgens instortte en de terugkeer van Apple.

Dit is niet de eerste film over het leven van Steve Jobs. In 1999 werd Pirates of Silicon Valley uitgebracht dat een objectievere beeld liet ziet van het leven van Steve, maar dit was voor het grote succes van Apple in 2005.

jOBS zou al in april uitgebracht worden, maar de bij de eerste voorvertoningen reageerde het publiek niet zo positief. Daarom werd besloten om de film opnieuw te monteren. De film komt in Nederland pas officieel in september uit.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”44205″]