Het gaat niet goed met de 15-jarige dochter van Michael Jackson. Paris Jackson heeft namelijk geprobeerd zelfmoord te plegen.

Paris Jackson is woensdagochtend met spoed naar een ziekenhuis in Los Angeles gebracht nadat ze had geprobeerd zelfoord te plegen. Volgens Entertainment Tonight kwam er bij de alarmcentrale een melding binnen waarin gezegd zou zijn dat de dochter van Michael Jackson een overdosis had genomen, maar andere bronnen beweren dat het meisje in haar polsen had gesneden. Een bekende van de familie zegt ook dat het niet de eerste keer is dat Paris dit probeert, maar dat het deze keer veel serieuzer is.

Katherine Jackson, de oma van Paris, heeft laten weten dat het fysiek goed gaat met haar kleindochter na haar zelfmoordpoging. “Het gaat fysiek goed met Paris en ze krijgt alle benodigde medische zorg. Het is nooit makkelijk om een gevoelige 15-jarige te zijn. Zeker niet wanneer je de meest dierbare persoon in leven hebt verloren. Respecteer alstublieft haar privacy en die van de familie,” luidt haar verklaring.