Het leven van een 28-jarige vrouw uit Essex zal er nooit meer hetzelfde uitzien. Een tiener gooide namelijk zwavelzuur in het gezicht van Tara Quigley.

Op 30 april opende Tara Quigley de deur van haar woning in Romford. Voor de deur stond een jongen die vroeg of Michelle thuis was. Hij kwam 30 minuten laten nogmaals aan de deur en gooide toen zwavelzuur in het gezicht van Tara.

Tara wist de deur dicht te duwen en terwijl zij haar gezicht onder stromend water hield, belde haar familie een ambulance. In het ziekenhuis werd duidelijk dat ze brandwonden had opgelopen in haar gezicht en op haar bovenarmen.

Leven met littekens

Tegenover The Sun noemt Tara, die nog altijd in het ziekenhuis ligt, de dader een lafaard. “Ik begrijp niet waarom mij dit is overkomen. Ik voel me geruïneerd en besef dat ik de littekens van de aanval misschien wel de rest van mijn leven moet dragen,” laat ze weten.

Inmiddels is een 15-jarige jongen opgepakt. De tiener moest gister voor de rechter verschijnen en wordt verdacht van het gooien van zwavelzuur in het gezicht van Tara Quigley.