Taylor Swift is een populaire zangeres in de categorie pop en country. Haar liedjes en outfits zijn enorm geliefd onder haar fans en daarom leek het mij leuk om eens te kijken naar de kledingstijl van Taylor Swift.

Misschien heb je nog nooit van Taylor Swift gehoord, toch mag zij niet ontbreken in de muziekwereld van tegenwoordig. De ster heeft namelijk al aardig wat prijzen op zak. Zo was ze eerder al de grootste winnares op de MTV Europe Music Awards 2012 en werd ze bekroond tot Favorite Country Female Artist op de American Music Awards. Naast haar indrukwekkende CV draagt ze ook behoorlijk wat mooie kledingstukken. De kledingstijl van Taylor Swift bestaat voornamelijk uit bijzondere jurken in de tinten wit en taupe. De zangeres draagt hierbij vaak bijpassende hakken met een open teen.

Hoewel ik niet dol ben op de nummers van Taylor Swift, vind ik haar kleding echt spectaculair. Ze verschijnt altijd in mooie creaties op de catwalk en slaat nooit een modeflater. Wat is jouw mening over de kledingstijl van Taylor Swift?

Foto’s via PRPhotos