Heb jij zin om op de voorlopig allerlaatste Koninginnenacht helemaal uit je dak te gaan? Dan vind je hieronder een aantal leuke feesten voor Koninginnenacht 2013.

Arnhem: Beat the Bridge Q-night

Zie je een avondje hardstyle wel zitten? Dan is het de derde editie van Beat the Bridge iets voor jou. Op dit 2 dagen durende outdoor festival treden meer dan 30 hardstyle en raw hardstyle artiesten op, waaronder Wildstylez, Wasted Penguinz en Zany.

 • Plaats: John Frostbrug, Kadestraat 1, Arnhem
 • Tijd: Q-Night: 18:00 uur – 00:00 uur en Q-Day: 12:00 uur – 00:00 uur
 • Prijs: Q-Night: 10,00 euro en Q-Day: 15,00 euro
 • Leeftijd: 18+

Eindhoven: Queenscore

Wie dol is op early hardcore, frenchcore, hardcore, hardstyle, industrial hardcore, raw hardstyle en terror kan naar Queenscore gaan. De line-up bestaat uit verschillende dj’s, zoals Dr. Peacock, Bigfoot, Doctor Terror, Hellseeker en Freeze.

 • Plaats: Dynamo, Catharinaplein 21, Eindhoven
 • Tijd: 20:00 uur – 04:00 uur
 • Prijs: Voorverkoop 10,00 euro aan de deur 12,00 euro
 • Leeftijd: 16+

Groningen: Shock Outdoor Q-Night

Op steenworp afstand van de binnenstad van Groningen wordt Shock Outdoor georganiseerd. Zowel op Koninginnenacht als -dag kun je op de Ossenmarkt genieten van hardstyle. Op het programma staan onder meer Adaro, Tartaros en Diabolic vs Influentialz.

 • Plaats: Ossenmarkt, Groningen
 • Tijd: Q-Night: 18:00 uur – 02:00 uur en Q-Day: 13:00 uur – 00:00 uur
 • Prijs: Gratis
 • Leeftijd: 16+

Rotterdam: Nachtduik Queensnight

Met Koninginnenacht opent de Maassilo de deuren voor Nachtduik. De line-up bestaat uit dj’s als Seth Troxler, Henrik Schwarz en Chris Liebing die je trakteren op deephouse, house, techhouse en techno.

 • Plaats: Maassilo, Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam
 • Tijd: 23:00 uur – 08:00 uur
 • Prijs: 44,00 euro
 • Leeftijd: 18+

Amsterdam: RFLX Koninginnenacht

Liefhebbers drum & bass en dubstep kunnen hun hart ophalen bij RFLX. Dit is namelijk het grootste bass music event in Nederland. Op het programma staan gevestigde internationale namen en talent van Nederlandse bodem. Zo komen Netsky, Sub Focus & ID en Datsik hun kunsten vertonen.

 • Plaats: Heineken Music Hall, Arena Boulevard 590, Amsterdam
 • Tijd: 22:00 uur – onbekend
 • Prijs: 36,00 euro
 • Leeftijd: 16+