Het begint erop te lijken dat het echt niet goed gaat met de gezondheid van Rihanna. Deze zangeres heeft namelijk deze week alweer een concert afgezegd.

Vorige maand werd Rihanna door haar artsen gewaarschuwd dat ze haar levensstijl moet aanpassen voor haar gezondheid. Schijnbaar heeft ze niet veel gedaan met deze mededeling. Want maandagavond heeft Rihanna een concert in Houston afgezegd wegens ziekte. In maart schrapte ze ook al concerten in Baltimore en Boston omdat ze last had van griep en keelontsteking. Maar volgens USA Today staat Rihanna vanavond wel weer op het podium in Dallas.

Als de zangeres niet nog meer fans teleur wil stellen, lijkt het mij verstandig dat ze een beetje beter op zichzelf gaat letten. Het zou immers vervelend zijn als Rihanna ook haar optredens op 23 en 24 juni in de Ziggo Dome in Amsterdam moet afzeggen.

Foto via PRPhotos