Rihanna is een rebelse zangeres die dol is op aparte kleding en bijzondere haarcreaties. Haar uiterlijk wordt daarom vaak besproken in de media. Ik ben dan ook nieuwsgierig naar jullie mening over de kledingstijl van Rihanna.

Rihanna, ofwel Robyn Rihanna Fenty, is geboren op het eiland Barbados en dat zie je terug in haar verschijning. De 24-jarige popster draagt vaak lange jurken waarin een stukje lichaam wordt bloot gegeven. In de kledingstijl van de zangeres zie je verder veel de tinten wit en rood voorbijkomen. Daarnaast is zij dol op hoge hakken en gekleurde outfits die erg opvallend zijn. Niet alleen haar looks staan constant in de spotlights, ook de relatie met Chris Brown is een belangrijk onderwerp voor de pers.

Wat mij opvalt aan de kledingstijl van Rihanna is dat het netjes en sexy is met af en toe een ordinair randje. Het lijkt wel alsof kritiek haar niks uitmaakt. Je ziet op de foto’s namelijk ook doorschijnende outfits of exemplaren met een erg diep decolleté. Ik vind haar in ieder geval uniek, je herkent haar uit duizenden en dat is een eigenschap wat niet iedereen heeft.

Foto’s via PRPhotos