Na tv gaat Barbie nu ook proberen om het internet te veroveren. De realityster neemt namelijk binnenkort naakt plaats achter de webcam.

Samantha de Jong wordt webcamgirl. Barbie, die moeder is van een dochtertje, gaat aankomende donderdag om 20.00 uur naakt achter de webcam op IsLive.nl. De Haagse blondine heeft zelf veel zin in de klus. Zo laat ze aan De telegraaf weten: “Ik heb een prachtig lichaam dat best gezien mag worden en waar ik me niet voor schaam. Tijdens mijn erotische fotoshoot voor de webcamsessie werd al zichtbaar dat mijn borsten zeer goed naar voren kwamen. Bang voor reacties over dat ik een slechte moeder zou zijn ben ik niet.”

Hoewel Barbie in de wolken is met haar 2 uur durende webcam opdracht, die volgens haar erg goed betaald, is haar manager Jake er absoluut niet blij mee. “Ze heeft in 3 jaar tijd een mooie carrière opgebouwd. Ze werkt voor een familiezender en ik denk daarom dat RTL hier niet heel blij mee zal zijn. Michael en Barbie hebben beiden een goed salaris. De reden waarom ze hiervoor kiest is mij onbekend,” laat hij weten.

Update:

Barbie gaat donderdag toch niet naakt voor een webcam op internet. Haar manager Jake Hampel heeft aan Omroep West laten weten dat dit niet kan in verband met haar contract met RTL 5. Volgens hem is Barbie’s carrière als realityster haar meer waard dan een carrière als webcambabe.

Foto via RTL