Slecht nieuws voor alle Lady Gaga fans. Zoals het er nu naar uitziet zal de zangeres pas in september weer voor het eerst optreden.

Hoewel Lady Gaga onlangs haar eerste stapjes zette na haar heupoperatie, moeten al haar fans niet te snel gaan juichen. Volgens een goede bekende van de zangers moet ze de komende tijd nog rust houden. Ze zal dan ook niet voor september op het podium verschijnen om haar Born This Way Ball tour af te maken.

Lady Gaga zou nu in Chicago zijn, waar ze door haar vriend Taylor Kinney verzorgd wordt. “Ze is daar aan het uitrusten en aan het herstellen. Ze is onlangs weer begonnen met lopen. Dat is fantastisch. Ze heeft een aantal projecten waar ze dolgraag aan wil beginnen, maar ze heeft hier nog geen toestemming voor gekregen van haar artsen,” laat de bron verder weten aan Life & Style.

Foto via PRPhotos