Na haar breuk met Rafael heeft Sylvie van der Vaart, net als haar ex, een nieuwe liefde gevonden. Hoewel gister nog werd gesuggereerd dat dit Zlatan Ibrahimovic was, gaat nu het verhaal dat ze samen is met een Franse zakenman.

Volgens de Duitse Bild vormt Sylvie van der Vaart een setje met de rijke zakenman Guillaume Zarka uit Parijs. Sylvie leerde de 33-jarige Fransman in de stad van de liefde kennen. Guillaume komt uit een rijke familie en richtte een informaticabedrijf, dat informatieschermen in taxi’s ontwikkeld, op.

Gister ging nog het verhaal rond dat Sylvie van der Vaart haar hart had verloren aan Zlatan Ibrahimovic. De zaakwaarnemer van de getrouwde voetballer is niet blij met deze roddel en overweegt om juridische stappen te ondernemen.

Sylvie zwijgt over nieuwe liefde

Of het verhaal van Sylvie van der Vaart en haar nieuwe liefde Guillaume Zarka wel klopt, blijft even gissen. Sylvie heeft namelijk laten weten voortaan te zwijgen over haar persoonlijke leven. Toch spreken de foto’s van Sylvie samen met Guillaume boekdelen.