Justin Bieber en Russel Brand moeten misschien eens een hartig woordje spreken met hun stylist. Want hoewel deze celebrities ze regelmatig dragen, zijn leggings voor mannen toch de foutste modetrend van 2012.

Meggings, leggings voor mannen, zijn bekrond tot de foutste modeternd van vorig jaar. Dit blijkt uit een enquête van CouponCodes4U onder 2.107 Amerikanen, die zichzelf als modebewust omschrijven. Het kledingitem kreeg 57 procent van de stemmen en werd met 53 procent gevolgd door een outfit die van top tot teen bestaat uit een dierenprint. Op de derde plaats eindigde de onesie, een pyjama die uit één stuk bestaat en afgeleid is van het baby rompertje, met 49 procent.

Hoewel meggings, een gehele dierenprint outfit en de onesie uit de bus kwamen als de foutste modetrends, gaf 56 procent van de ondervraagden ook toe dat ze 1 of meer van deze items weleens gedragen hebben. Ondanks dat ze het kledingstuk lelijk vonden trokken ze het toch aan omdat ze dan dachten trendy te zijn.

Top 10 foutste modetrends voor mannen

  1. Meggings
  2. Dierenprint van top tot teen
  3. Onesies
  4. Brillen zonder glazen
  5. De pyjama trend
  6. 2 denim items bij elkaar
  7. Overalls
  8. Platform teenslippers
  9. Haarband gedragen over het voorhoofd
  10. Gladiator sandalen