Na haar ex-man Rafael zou nu ook Sylvie van der Vaart haar oog hebben laten vallen op een nieuwe liefde. Er gaan namelijk geruchten rond dat ze een vriend heeft gevonden.

Volgens RTL Boulevard heeft Sylvie van der Vaart een nieuwe vriend. Het zou gaan om een man die in Parijs woont, maar wie het is dat weet het programma niet. Evert Santegoeds heeft op Radio 538 laten weten dat hij denkt dat het om Zlatan Ibrahimović gaat. De voetballer speelt bij de Franse club Paris Saint-Germain en Sylvie stapten vorige week op een vliegtuig naar Parijs.

Overigens zijn Sylvie van der Vaart en Zlatan Ibrahimović geen onbekende van elkaar. Ongeveer 10 jaar gelden zou Sylvie een slippertje hebben gemaakt met de Zweed. Hij speelde toen net als Rafael van der Vaart bij Ajax en zou in de kleedkamer lekker hebben opgeschept over zijn avondtuutje met Sylvie.