Angelina Jolie is een bekende actrice die een gezin vormt samen met Brad Pitt en 6 kinderen. Het stel gaat volgens de laatste geruchten bijna in het huwelijksbootje stappen, daarom ben ik wel nieuwsgierig naar de kledingstijl van Angelina Jolie.

De kledingstijl van Angelina Jolie bestaat vooral uit heel veel lange jurken zonder mauw. Kleuren die zij veel aan heeft zijn zwart en taupe, daarnaast draagt ze meestal hoge pumps in dezelfde kleuren. De actrice kleedt zich bij voorkeur neutraal en gebruikt daarom ook bijna geen sieraden of accessoires.

Over het algemeen vind ik dat de ster zich stijlvol maar niet bijzonder kleedt, iets wat ik wel zou verwachten van de vriendin van Brad Pitt. Het lijkt wel alsof ze een beetje van haar oude stoere imago af wil, daarom zie je op de bovenstaande foto’s ook maar een paar uitschieters. Toch vind ik de rode jurk wel erg mooi en ook het zwarte model met de split is een prachtig exemplaar. Wat is jouw mening over de kledingstijl van Angelina Jolie?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PRPhotos