Vorige maand was het even schrikken voor alle Lady Gaga fans. De zangeres moest namelijk onverwachts onder het mes voor een operatie, maar inmiddels heeft haar manager laten weten dat Lady Gaga goed herstelt.

Afgelopen februari moest Lady Gaga geopereerd worden aan een scheurtje in haar heup. Na de operatie moest de zangeres verplicht rust nemen, waardoor zij de laatste shows van haar Born This Way Ball wereldtournee moest afblazen. Na de ingreep kon de diva ook niet lopen en daarom liet ze een 24-karaats gouden rolstoel maken, zodat ze zich in stijl kon verplaatsen.

Vincent Herbert, de manager van Lady Gaga, heeft aan New York Daily News laten weten dat de 26-jarige zangers zich goed voelt en dat het niet meer lang duurt voordat ze weer echt aan het werk kan. Volgens Herbert legt ze nu de laatste hand aan haar nieuwe album Artpop. “Ik kan niet wachten tot de wereld haar nieuwe muziek hoort en Lady Gaga gezonder, sterker en beter dan ooit weer terugziet,” laat hij tot slot weten.

Foto via PRPhotos