Vergeet tassen, schoenen en sieraden, jouw accessoire van dit moment is je e-accessoire. En daarom kunnen jij en jouw e-accessoire het gezicht worden van een tv-spot van Wecycle.

Met je smartphone, tablet of laptop heb je je vriendinnen altijd in de buurt, de leukste websites en je muziek binnen handbereik en maak je ook een fashion statement. Want deze technische snufjes zijn allang geen grijze muizen meer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en kunnen voorzien worden van grappige hoesjes in de vorm van beren, zebrastrepen en pinguïns of versierd worden met bloemen en strass steentjes.

Wil jij jouw favoriete e-accessoire delen met de rest van Nederland? Laat jullie dan zien op de website van Wecycle en maak kans om het gezicht te worden van hun nieuwe tv-spot. Ga naar Wecycle en upload een foto van jezelf met je tablet, mobiel of een ander elektrisch apparaat en wie weet zie jij jezelf in september terug op tv!

Lever oude e-accessoire’s in!

Neem je binnenkort een nieuwe e-accessoire? Lever dan je oude gratis in bij een Wecycle-inleverpunt, dan wordt deze goed gerecycled. Zo heb jij niet alleen een nieuwe look, maar ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu!

Wecycle