Nicki Minaj staat naast haar muziek ook bekend om haar opvallende en aparte outfits. In dit artikel kijken we daarom eens naar de kledingstijl van deze veel besproken artiest.

De kledingstijl van Nicki Minaj bestaat vooral uit jurkjes en catsuits. Deze zijn vaak op een opvallende manier versierd en erg gewaagd. Ook draagt deze zangeres vrijwel altijd hoge hakken en maakt zij haar outfits af met een opvallend gekleurde pruik. Nicki Minaj is een echt meisjesmeisje en noemt zichzelf daarom niet voor niets een Barbie.

Naar mijn mening is Nicki Minaj’s kledingstijl vaak té. Hoewel ik sommige outfits zoals die op de laatste foto wel mooi vind, doet zij naar mijn idee teveel haar best om er anders uit te zien. Dit is zonde, want volgens mij kan ze er in wat normalere kleding heel leuk uitzien. Wat is jouw mening over de kledingstijl van Nicki Minaj?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PRPhotos