Afrojack is slechts een uurtje de trotse eigenaar gewest van splinternieuwe Ferrari. De dj reed het dure speeltje tijdens zijn eerste rit al helemaal in de prak.

Afrojack heeft woensdagavond zijn splinternieuwe Ferrari 458 Italia op de A4 bij Den Haag in de prak gereden. De dj plaatse na het ongeluk een foto op Twitter waarop hij en 2 anderen staan te lachen naast de auto. “Oké that sucks, maar het goede is dat we allemaal oké zijn! Levensles: rij nooit een Ferrari in shit weer!,” liet hij weten.

Glad stukje weg

Aan RTL Boulevard vertelde Afrojack nog dat hij zijn nieuwe auto net had opgehaald. Volgens de dj reed hij op de A4 over een glad stukje weg waardoor hij slipte, draaide en tegen de vangrail knalde. Op dat moment zou hij tussen de 110 en 120 kilometer per uur hebben gereden.

Ondanks dat het Afrojack vast zwaar valt dat hij zijn nieuwe speeltje alweer zo snel kwijt is, nam hij het wel goed op. Zo bood hij zijn excuses aan aan iedereen die door hem in de file had gestaan.

Foto via Lockerz