Na de groepsmishandeling die beging januari plaatsvond in Eindhoven, is Brabant wederom opgeschrikt door een verglijkbaar incident. Ditmaal werd een 25-jarige man zwaar mishandeld in Oosterhout.

Op 19 januari is een man in Oosterhout zwaar mishandeld door 5 jongeren. Het slachtoffer werd na een avondje uit te grazen genomen, omdat hij eerder die avond met 2 meisjes pratte. Een paar jongens volgende de 25-jarige man naar de Klappeijstraat, waar de daders hem begonnen te slaan en te schoppen.

Het slachtoffer werd door de 5 daders bewusteloos geslagen, terwijl andere mensen ernaar stonden te kijken. Volgens de politie mag de man van geluk spreken dat hij nog leeft. Door de mishandeling liep hij meerdere verwondingen op, waaronder kneuzingen, schaafwonden, blauwe plekken, een opgezette knie, een tand door de lip en een beschadigde neus.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”42776″]

Aanhouding daders

Het opsporingsprogramma Bureau Brabant van Omroep Brabant heeft maandagavond de bewakingsbeelden van de mishandeling uitgezonden. Naar aanleiding hiervan kwamen meerder tips binnen, waardoor de politie verwacht de verdachten snel te kunnen arresteren.