Lady Gaga heeft bekendgemaakt dat ze voorlopig niet kan optreden omdat ze niet kan lopen. De zangeres heeft dan ook haar aankomende concerten afgelast.

Lady Gaga kan vanwege een blessure, die ze een tijdje terug opliep tijdens een optreden, niet meer lopen. De zangeres heeft last van de gewrichtsaandoening synovitis en heeft daarom 3 optredens in de Verenigde Staten en 1 in Canada uitgesteld. Via Twitter liet ze weten dat ze hoopt snel weer beter te zijn en dat ze verwacht haar tour dinsdag te kunnen voortzetten.

Wanneer Lady Gaga precies gewond is geraakt heeft ze niet onthuld. Wel schreef ze op Facebook: “Ik weet bijna niet wat ik moet zeggen. Ik heb al een tijdje last van een blessure en pijn, maar de laatste maand is de pijn erger geworden. Ik hoopte dat het beter zou worden, maar tijdens mijn optreden van gisterenavond kon ik niet meer lopen en dat kan ik nu nog steeds niet.”

Foto via PRPhotos