Het is bijna tijd voor de meest romantische dag van het jaar. Daarom vind ik dit het perfecte moment om een aantal van mijn favoriete nummers met jullie te delen. Hieronder staan 7 liefdesliedjes met het genre R&B die je kunt luisteren met Valentijn.

Beyoncé – Love On Top

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41953″]
Als je dol bent op vrolijke nummers dan is Love On Top van Beyoncé, echt iets voor jou. Het maakt voor mij niet uit wanneer ik dit liedje luister, het tovert altijd een lach op mijn gezicht. De populaire zangeres heeft zelf al jarenlang een relatie met rapper Jay-Z, misschien heeft zij dit wel speciaal voor hem gezongen.

Rihanna ft Future – Love Song

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41955″]
Misschien herken je dit nummer wel van het nieuwe album Unapologetic van Rihanna. Love Song is hiervoor speciaal in samenwerking met Future gemaakt. Naar mijn mening zegt de titel al genoeg, stiekem hoop ik dat hiervan een officiële muziekvideo van wordt gemaakt.

Miguel – Adorn

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41960″]
Nog niet zo lang geleden ben ik naar het concert van Miguel in Paradiso geweest. En mede daarom mag het liefdesliedje Adorn absoluut niet in dit rijtje ontbreken. Daarnaast krijg ik er altijd een warm gevoel van, het zit namelijk vol met romantische woorden.

Ne-Yo – Miss right

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41964″]
Ik ben dol op de stem van Ne-Yo en al helemaal wanneer hij rustige nummers zingt. Miss Right vertelt het verhaal over zijn droomvriendin, die de zanger op een aparte manier tegen het lijf loopt. Jammer genoeg is er nog geen clip van gemaakt.

Trey Songz – Simply Amazing

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41967″]
Als je muziekbeelden wilt zien die volledig bij Valentijn passen dan raad ik je aan om Simply Amazing van Trey Songz te bekijken. Ik vind hem in ieder geval een geweldige artiest, daarom heb ik ook op 24 januari een bezoekje gebracht aan zijn optreden in de Heinken Music Hall.

Keyshia Cole – Heaven Sent

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41969″]
Ik vind de muziekvideo Heaven Sent van Keyshia Cole echt prachtig. Je krijgt namelijk een heel mooi eiland te zien waarop de zangeres het nummer zingt. Als je het mij vraagt is het een perfect liefdesliedje voor Valentijn.

Nicole Scherzinger ft Will. I.Am – Baby Love

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41971″]
Hoewel het nummer Baby Love van Nicole Scherzinger en Will.I.Am al behoorlijk oud is, vind ik deze erg romantisch. De tekst laat duidelijk merken hoe het is om verliefd te zijn en laat dat nou net belangrijk zijn op 14 februari.