Dat Justin Bieber het soms moeilijk heeft om zijn hormonen onder controle te houden is inmiddels wel bekend. Toch is de zanger weer een stapje verder gegaan, hij heeft namelijk een pop getongzoend op tv.

Toen Justin Bieber te gast was bij de show van Jimmy Fallon kreeg hij de opdracht om verschillende voorwerpen in een basket te gooien. Maar op het moment dat hij een hoofd van een pop in zijn handen kreeg, kon hij zich niet meer inhouden. Justin kreeg dan ook plots de drang om de plastic pop uitvoerig te tongzoenen.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”42273″]

Wat Justin Bieber bezielde toen hij met het stuk plastic aan de haal ging is niet bekend. Wel gaat het gerucht dat hij erg zijn best doet om zijn ex Selena Gomez terug te winnen. Ik heb dan ook het vermoeden dat hij tijdens dit voorval zijn zoentechnieken aan het verbeteren was om zo haar hartje weer te veroveren.