Als je een circus wilt bezoeken dan moet je er na dit artikel misschien nog een keer over nadenken. Afgelopen zaterdagavond is in Mexico een dierentemmer doodgebeten door een tijger. Het voorval vond plaats terwijl het publiek toe keek.

De Amerikaanse dierentemmer Alexander Crispin is door een van zijn getrainde tijgers doodgebeten tijdens een optreden in de stad Etchojoa, dat in de staat Sonora ligt. Volgens Live Leak kwam de aanval van het dier, tijdens de show van het rondreizende gezelschap Suarez, volledig uit het niets voor de 35-jarige man.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”42209″]

In het schokkende filmpje kun je zien dat collega’s van Alexander proberen de tijger van hem af te slaan terwijl hij probeert te vechten voor zijn leven. Helaas heeft dit niet geholpen. Onderweg naar het ziekenhuis is de trainer alsnog overleden aan zijn verwondingen. Over de toekomst van het beest is verder niets bekendgemaakt.