Een tijdje geleden werd al bekend gemaakt dat Destiny’s Child weer terug kwam. Gisteren kon de wereld eindelijk opnieuw genieten van deze oude R&B groep, die bestaat uit Beyoncé Knowles, Michelle Williams en Kelly Rowland. De meiden zijn namelijk herenigd op de Super Bowl en gaven een spectaculair optreden.

Na enkele solonummers van Beyoncé tijdens de halftimeshow van de Amerikaanse footballfinale, herenigde Destiny’s Child zich midden op het podium. De meiden lieten als eerste hun welbekende liedje Bootylicious horen. Vervolgens kwamen Independent Women en Good Morning Charlie voorbij. Tot slot zong het drietal het nummer Single Ladies. Fans van de zangeressen hebben in ieder geval hun hart kunnen ophalen want de danspasjes en het contact met het publiek mochten natuurlijk niet ontbreken.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”42187″]

Ik heb erg genoten van het optreden van Destiny’s Child. Het decor en de kledingstukken waren niet alleen prachtig, de kwaliteit van de zang was zoals vanouds weer geweldig.