Goed nieuws voor de fans van Beyoncé. De zangeres geeft namelijk op 22 april 2013 een concert in het Ziggo Dome in Amsterdam.

De wereldster kondigde gister tijdens de halftimeshow van de Amerikaanse Super Bowl een nieuwe wereldtournee aan, namelijk The Mrs. Carter Show. Deze titel heeft natuurlijk alles te maken met de achternaam van haar man Jay-Z. Op de officiële website van Beyoncé staat dat zij binnenkort een concert geeft in het Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor de show gaat vrijdagochtend om 11:00 uur van start.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”42191″]

Ik ben super enthousiast over dit nieuws, haar laatste optreden in Nederland heb ik helaas gemist. Toch ben ik wel bang dat ik naast een ticket grijp, ik denk namelijk dat het geplande optreden van Beyonce in Nederland supersnel is uitverkocht.