Een lichaamsversiersel is best leuk, natuurlijk kan je dit ook extreem overdrijven. Een man uit België vindt het in ieder geval prachtig want hij tatoeëerde zijn naam op het gezicht van zijn vriendin.

Het is niet de eerste keer dat de tattoo-artiest Rouslan Toumaniantz uit Kortrijk in het nieuws komt vanwege zijn rare acties. Een aantal jaar geleden werd hij namelijk al bekend omdat hij de 19-jarige Kimberley Vlaeminck had voorzien van 56 inkt sterretjes op haar wang en voorhoofd. Nu gaat de man nog een stapje verder en heeft hij zijn naam levensgroot op het gezicht van zijn kersverse vriendin Olesya getatoeëerd.


Rouslan Toumaniantz en Olesya voor de tatoeage en erna

De 22-jarige Olesya uit Rusland kent haar nieuwe vriendje nog maar net maar heeft zich voor eeuwig aan hem verbonden. Afgelopen week sprak ze voor het eerst met Rouslan af, toch is hij nu al de liefde van haar leven. Het koppel schijnt ook al trouwplannen te hebben. Ieder zijn eigen pleziertje denk ik dan maar. De tatoeage vind ik trouwens vreselijk en daarnaast vraag ik me af of ze hier echt geen spijt van gaat krijgen.

Foto’s via Facebook